تبلیغات
به وبلاگ ستاره خوش آمدید - اشپزی
به وبلاگ ستاره خوش آمدید
آدرس سایت ستاره www.mehditousi.com
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من

خورش به اصفهانی

خورش به اصفهانی
در مراحل پایانی پخت گوشت، آلوهای خیس خورده، به و شکر و زعفران را بیفزایید و پس از چند دقیقه جوش خوردن...
مواد لازم:
گوشت خورشی 300 گرم
به خورد شده 3لیوان
آلو خشک 25 عدد
پیاز خورد شده 1لیوان
رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
شکر 1قاشق غذاخوری
زعفران، زردچوبه، نمک به میزان دلخواه
روغن کنجد 3قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، تکه های گوشت، ادویه ها و مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۱ ساعت بپزند. در تابه ای دیگر به ها را تفت دهید تا نرم شوند. در مراحل پایانی پخت گوشت، آلوهای خیس خورده، به و شکر و زعفران را بیفزایید و پس از چند دقیقه جوش خوردن، رب را به آن اضافه کنید. به این ترتیب بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، خورش آماده خوردن خواهد بود.




نوع مطلب : آشپزی و خانه داری، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی